ZzzzzzzideRit 

Zonder onze sponsoren was Ziderit nooit mogelijk. Wij zillen ze hier hartelijk bedanken voor hun bijdragen!

De bestemming is het startpunt !  De rit daarnaartoe is de beleving....

Geniet van een kop koffie met bijvoorbeeld de originele Bossche Bol van Jan de Groot uit Den Bosch, of onze huisgemaakte warme appeltaart.

Bezoek de Kantine

MEA Techniek en Earth Basics zijn ervaren, innovatieve en onafhankelijke specialisten voor het oplossen van geur- en emissieproblemen/vraagstukken voor MKB en industrie.

Bezoek MEA Techniek

Gille Classics Consult is onafhankelijk en levert diverse services op het gebied van (klassieke) voertuigen. De kernactiviteit is taxatie van klassiek tot modern, ten behoeve van verzekering en fiscus (WEV). Daarnaast levert Gille Classics Consult aan- of verkoopbegeleiding en transport.

Bezoek Gille

Het Veenweidebad beschikt over twee grote zwembaden. Iedereen kan bij ons komen zwemmen, trainen en sporten. Voor senioren, mensen met een beperking en kinderen hebben wij extra faciliteiten

Bezoek Optisport

De Lionsclub Mijdrecht-Wilnis is aangesloten bij Lions-International. Wij hebben als doel om geld in te zamelen en dat geld te schenken aan lokale goede doelen. Tevens verrichten we zo nu en dan, hand en spandiensten waar nodig en ter algemeen belang aan de samenleving. Dit proberen wij beide zoveel mogelijk lokaal te doen. 

Bezoek Lions

Met het unieke herbruikbare muuranker zet je de ladder of steiger in een handomdraai aan de ventilatievoegen van de gemetselde muur.

Bezoek SpouwVast

ZideRit is een initiatief van Oldtimer Middag Mijdrecht & SpouwVast Nederland