Rol: horizontaal:     26-6-2022 15:00-19:00 uur
Oldtimer Middag Mijdrecht
Rechthoek: afgeronde hoeken: Home
Rechthoek: afgeronde hoeken: Contact
Rechthoek: afgeronde hoeken: Bezoekers
Rechthoek: afgeronde hoeken: Inschrijven
Rechthoek: afgeronde hoeken: Privacy ?
Rechthoek: afgeronde hoeken: Food Court
Rechthoek: afgeronde hoeken: Sponsoren
Stroomdiagram: Ponsband: Wij bedanken onze sponsoren, 
zonder wie Oldtimer Middag Mijdrecht nooit mogelijk zou zijn geweest!
Rechthoek: afgeronde hoeken: SpouwVast Nederland
Rechthoek: afgeronde hoeken: Optisport / Veenweidebad & Healthclub
Rechthoek: afgeronde hoeken: MGK Bouw BV
Gedachtewolkje: wolk: Met het unieke herbruikbare muuranker zet je de ladder of steiger in een handomdraai aan de ventilatievoegen van de gemetselde muur. En met de SlotAdapter zeker je waardevolle spullen aan de muur tegen diefstal.
Gedachtewolkje: wolk: Het Veenweidebad is een veelzijdige accommodatie voorzien van een zwembad, een fitness, een horecagelegenheid en een vergaderruimte. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een recreatiebad. In de gezellige horeca staan we graag voor je klaar.
Gedachtewolkje: wolk: Wat zal het zijn? Even opknappen voor de verkoop, een nieuwe badkamer, een dakkapel of een volledige verbouwing met aanbouw? Of heeft u zojuist een woning gekocht en daar moet nog heel wat aan gebeuren?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MGK staat namelijk voor Met Gebundelde Krachten. 
Explosie: 8 punten: Wij zoeken nog sponsoren
Rechthoek: afgeronde hoeken: Brabebo
Gedachtewolkje: wolk: Brabebo is uw partner voor de aanschaf van gebruikte en nieuwe auto onderdelen. We hebben een uitgebreid assortiment van duurzame en voordelige auto onderdelen van hoge kwaliteit. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Onze klantenservice helpt u graag verder. 
Rechthoek: afgeronde hoeken: NKM Woonaccent Makelaars
Gedachtewolkje: wolk: Vertrouwd, Realistisch, Deskundig

Ontspannen je huis verkopen met vaste tarieven bij dé makelaar in Leidsche Rijn.

Wij zijn local heroes met een landelijk netwerk en worden ondersteunt door professionele marketeers. Dit betekent een strategische inzet van verschillende marketingkanalen en een samenwerking met makelaars door heel Nederland. Dit landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij continue op de hoogte zijn van nieuw aanbod.  
Rechthoek: afgeronde hoeken: Profile Tyreservice 
Gedachtewolkje: wolk: Kwaliteit & Service sinds 1938
Profile Hogendoorn telt meer dan 30 werknemers en is sinds 1938 gevestigd in De Ronde Venen. Daarnaast zijn we al ruim 45 jaar gevestigd in Uithoorn.
De 2 bedrijven met haar medewerkers zijn dynamisch en plaatsen kwaliteit en service voorop.
Rechthoek: afgeronde hoeken: Training Centrum Mijdrecht
Gedachtewolkje: wolk: Wanneer je iemand iets wil leren moet je uitgaan van die persoon,
luisteren naar en rekening houden met de mogelijkheden van die persoon.
Vanuit deze filosofie heb ik, op 1-1-1998 Training Centrum Mijdrecht opgericht.
Laura Eekels
Rechthoek: afgeronde hoeken: Oldtimerlinks
Rechthoek: afgeronde hoeken: Chromax Verhuur
Gedachtewolkje: wolk: Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met 8 vestigingen in het Groene Hart en ruim 35 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. 
Rechthoek: afgeronde hoeken: Wat Komt er?
Rechthoek: afgeronde hoeken: Kleintjes ?
Rechthoek: afgeronde hoeken: Kunst
Rechthoek: afgeronde hoeken: Gille Classic Consult
Gedachtewolkje: wolk: Gille Classics Consult levert diverse services op het gebied van (klassieke) voertuigen. De kernactiviteit is taxatie van oldtimers, klassiekers en youngtimers.
Daarnaast behoren aan- of verkoop en transport tot de mogelijkheden. Meer informatie over de diensten vind je op de betreffende pagina's.
Rechthoek: afgeronde hoeken: Lidl Mijdrecht
Gedachtewolkje: wolk: Met ruim 435 winkels, 19.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al acht keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kunnen klanten voor non-food artikelen ook terecht bij de Lidl-webshop.
We zijn een verantwoordelijk bedrijf dat duurzaam en toekomstgericht onderneemt. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en dragen zorg voor hun gezondheid en veiligheid. Als goede werkgever bieden wij onze medewerkers de kans om mee te groeien met het bedrijf.